Manuscripten

Heb jij een verhaal, een aanpak of een boodschap die past bij de uitgangspunten van Globia? Dan zou jij de nieuwe auteur van Globia kunnen worden…

Maar we vragen wel wat van een Globia auteur. We verwachten van onze auteurs dat ze niet alleen een verhaal hebben, maar dat ze ook actief zijn om dat verhaal over de bühne te brengen. Achtergronden via de Globia-site, spreekbeurten, social media… het hoort er allemaal bij. Want de doelstelling van Globia kan alleen gerealiseerd worden als er interactie tussen auteur en klant ontstaat.

Natuurlijk helpen we je bij elke stap. Dat zie we als ons vak. En we weten hoe het wel en niet werkt.

Heb je wel een verhaal – of een expertise dat voor een grotere doelgroep interessant kan zijn – maar weet je niet zeker of je erover kunt schrijven? Geen zorgen! Globia biedt een volledige begeleiding om je door het proces te leiden.

Het begint allemaal als volgt:

Non-Fictie

Schrijf jouw boekvoorstel (waar wil je het over hebben en hoe past dat bij Globia) en stuur het ons toe. We laten je dan weten of we vinden dat je bij ons past.

Geen schrijfervaring?

Als je wel een expertise hebt dat voor een grotere doelgroep interessant is, maar heb je geen schrijfervaring? Dan kunnen we je stap voor stap begeleiden bij het:

  • Duidelijk maken van jouw expertise en het belang daarvoor voor jouw doelgroep;
  • De lijn van jouw verhaal en/of aanpak voor publicatie;
  • De blauwdruk van je verhaal;
  • Het schrijven van de tekst;
  • En als het nodig is zoeken we zelf een ghost writer voor je;
  • Het vertalen van jouw boek naar jouw business;
  • Het schrijven van blogs en ander achterliggend materiaal;
  • Het omzetten van jouw verhaal naar presentaties;
  • En het vertalen van jouw aanpak naar nieuwe programma’s en Business.

Vraag naar de mogelijkheden via info@globiapublishers.nl

Fictie

Stuur ons de eerste 50 pagina’s en een goede samenvatting van jouw verhaal en hoe dit past bij Globia. Op basis daarvan zullen we terugkoppelen of we wel of niet met je verder willen.

Geen schrijfervaring?

Heb je geen schrijfervaring maar wel de ambitie om een factie boek te schrijven? Informeer naar onze speciale schrijfcursussen, waarin we je stap voor stap meenemen in het proces van het schrijven van jouw boek.

Vraag naar de mogelijkheden via info@globiapublishers.nl